Om Encoded - Encoded
Fragt fra 39kr, gratis fra 499kr | 30 dages returret

Personerne bag… 

Encoded er en dansk design virksomhed, ejet og drevet af Trine Bøttger og Lone Husted. Efter en årrække på Bali begyndte Trine’s passion for det håndlavede og æstetiske design at vokse. Hun vendte tilbage til Danmark for at designe en unik møbelkollektion med en klassisk og tidsløs elegance produceret med hjertet.

Lone har i årrække arbejdet med internationalisering og forretningsudvikling med passion for design. Det perfekte match opstod da Trine & Lone for første gang mødtes på en messe i 2015.

Encoded er i dag en international virksomhed, beliggende med showroom/butik i Carlsberg byen i København.

Vores møbelkollektion er designet i Danmark og produceret på Bali.

Lidt om møblerne…

Vi er meget bevidste om kvaliteten af de materialer vi bruger, deres holdbarhed, udtryk i form af tidløshed og betingelserne hvorpå de fremstilles. Menneskerne, vi arbejder med, er essensen af vores virksomheds filosofi og vi er opmærksomme på, at de behandles på en respektfuld måde i henhold til Fair Trade-principper.

Gennem produktionskæden sikrer vores partnere, at teaktræet er korrekt certificeret.

Bæredygtighed er en del af vores produktion og historie om hvert eneste møbel, vi laver. Alle vores møbler leveres med genanvendte sikkerhedsseler, der genbruges fra gamle biler. Under hver læderrem ser du sikkerhedsselerne, der giver møblerne stabilitet og fleksibilitet.

Vi garanterer, at du sidder behageligt i vores møbler i mange år fremover.

Andere designere…

Endvidere samarbejder vi med andre udvalgte designbrands som tilbyder innovative, stilrene og tidsløse produkter til dig og din bolig. Disse brands finder du både online og når du besøger os i showroomet i Carlsberg byen.

Velkommen til os og vores univers!

 

bæredygtige designmøbler

Trine & Lone

Daybed-lounge Encoded
Scroll to Top

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du sidens privatpolitik