ROOLF living uden og indendørsmøbler - Encoded
Fragt fra 39kr, gratis fra 499kr | 30 dages returret

Havemøbler | Roolf living udendørs møbler

Så er den her – udendørs kollektionen der skaber en afslappet loungestemning i haven, på terrassen eller omkring poolen uden du skal bekymre dig om vejret. Roolf lænestole, solsenge og puf tåler alt slags vejr og kan tilmed flyde i poolen. Kollektionen kommer i 9 farver.

Denne prestigefyldte Roolf Living-kollektion findes allerede i adskillige haver og på mange verandaer, terrasser, tagterrasser og gårdhaver. Takket være det stærke 100% tyndt UV-stabiliserede polypropylen materiale kan stoffet modstå både sol og regn. Strukturen af tekstilet er tyk og stærk. Da den justerer sig efter din krops bevægelse, sikrer denne beanbag med en fremragende EPS-fyldning ergonomisk og behagelig siddekomfort.

Roolf Living kollektionen garanterer dig de mest afslappende somre i smukke og trendy omgivelser de næste mange år.

Roolf Living er et Belgisk firma. Encoded er agent for Roolf Living i Danmark. I vores showroom i Carlsberg Byen, København kan du se hele Roolf Living kollektionen og de 9 farver kollektionen kommer i.


Roolf Living kan ses og købes direkte fra vores showroom, Ny Carlsberg vej 150, 1799 København V.

Hvis du som professionel butik, hotel, restaurant eller indretnings arkitekt er interesseret i kollektionen, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan aftale et besøg i vores showroom eller et besøg hos dig, hvor vi vil præsenterer møblerne.

 

Scroll to Top

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du sidens privatpolitik