Kontakt/Showroom - Encoded
Fragt fra 39kr, gratis fra 499kr | 30 dages returret

Encoded showroom

Ny Carlsberg Vej 150
1799 København V
CVR nr: DK 37612901

Åbningstider

Mandag:   Lukket
Tirsdag:    12-16.00
Onsdag:    12-16.00
Torsdag:   12-18.00
Fredag:     12-15.00
Lørdag:     11-15.00

 

Encoded showroom er udstillingsvinduet for vores brand indenfor møbler og interiør. Her kan du komme forbi og prøvesidde, mærke kvaliteten og ikke mindst opleve det fulde Encoded univers. Der er åben for privatsalg, indretningsarkitekter, forhandlere, m.v.

Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events. Encoded ligger lige på hjørnet af Ny Carlsberg Vej overfor Søndermarken og ned til den legendariske elefantport. Et besøg hos Encoded giver dig samtidig adgang til madmarkeder, happy hours, livemusik, julefester, danseforestillinger, kunstudstillinger… Der er gang i bylivet i Carlsberg Byen, og du er inviteret.. 

                                        EVENTS

Klar til at opdage de bedste tilbud? Vi har gjort plads til en dag med fantastiske priser og spændende nyheder! Tilbud på stilfulde udendørslamper, diverse lædertasker, teaktallerkener & skåle, puf fra Roolf Living, mv…..

Spar op til 50%

Vi har også været på skattejagt og fundet de fedeste tasker/tørklæder fra Malene Hocke, cool bøllehatte fra De la Mur, nye styles fra Messy Weekend & fantastiske sommerkurve!

Men det er ikke alt! Der vil være overraskelser, vinsmagning og meget mere. Kom og vær en del af festen! 🎈

Ses vi Ny Carlsbergvej 150?

Lørdag d.1/6 fra kl.10-22.00

Kom og vær med til at fejre stemningen og mangfoldigheden på Værnedamsvej og Tullinsgade under de charmerende FRBDAGE! FRBDAGE lørdag den 1.  juni kl. 10-22:00, er en festlig lejlighed til at udforske det lokale samfund og opleve det pulserende gadeliv.

Værnedamsvej og Tullinsgade, der ligger i hjertet af Frederiksberg og Vesterbro, omdannes til levende markeder, hvor du kan finde alt fra friske råvarer og lækre delikatesser til unikke kunstværker og håndlavede genstande. Gaderne fyldes med liv, dufte, musik, kunst og glade stemmer fra de mange lokale og besøgende, der nyder atmosfæren.

Vi står klar med stand, masser af tilbud og godt humør…..

 

Kontakt:

Trine Bøttger
Send mail:
Email: tb@encoded.dk 
Mobil: +45 26340110

Lone Husted
Send mail:
Email: lh@encoded.dk
Mobil: +45 40342558

Scroll to Top

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du sidens privatpolitik