Indretning - Encoded
Fragt fra 39kr, gratis fra 499kr | 30 dages returret

Indretning eller optimering af boligsalg – vælg den løsning der passer dig

Er du på udkig efter professionel salgsstyling, der får din bolig til at skille sig ud? Hos Encoded er vi klar til at hjælpe dig med at skabe det perfekte førstehåndsindtryk. Vi leverer alt fra møbler og interiør til en komplet indretning eller fotostyling med dine egne møbler – alt sammen med fokus på at opnå det bedst mulige resultat ved salg.

Men vores ekspertise stopper ikke her! Hvis du drømmer om en permanent opdatering af dit hjem, står vi også klar til at forvandle dit rum – uanset om du ønsker en hel ny indretning eller blot små ændringer, der løfter helhedsindtrykket. Vores stil er inspireret af naturens skønhed, med materialer som træ, sten og læder, men vi kan source præcis det, du drømmer om. Hele processen foregår i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og personlige stil bliver indfriet.

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem – midlertidigt eller permanent.

Kontakt os endelig for en snak om muligheder:

Trine Bøttger: tb@encoded.dk
Lone Husted: lh@encoded.dk

Scroll to Top

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du sidens privatpolitik