A Nordic Storm - Encoded

Fragt fra 29kr, gratis fra 499kr | 30 dages returret

95% genanvendte materialer fra naturen skaber unikke håndlavede produkter med en stor portion kærlighed

Velkommen til vores nye agentur håndlavet bæredygtigt Nordisk design – en verden vi dagligt ønsker at udbygge med nye spændende samarbejder – nu kan vi introducere A Nordic storm på det danske marked med fokus på bæredygtighed, kærlighed og håndværk af høj kvalitet.

A Nordic Storm handler om mere end boligindretning og bare bringe nye ting til hjemmet.  Alle produkter er håndlavet ned til mindste detalje og produceret i Danmark og på Færøerne.

Bæredygtighed er en tanke, vi alle bør bære med os i vores hverdag og i vores hjem. A Nordic Storm bringer third-hand til hjemmet, da 95 % af de anvendte materialer produkter, er affaldsmaterialer fra naturen – et third-hand materiale som får nyt liv i et nyt hjem.

Alle produkter bliver håndlavet af knust marmor, kollektionen består af vaser, potter, bænke, sofaborde & krukker, men alt er muligt….

Kvinden bag A Nordic Storm er Stine Arenshøj – du kan se hele kollkektionen i Encoded design studio – showroom Carlsberg byen – CPH.

Kontakt os for yderligere info eller aftale, vi kommer meget gerne forbi og viser kollektionen.

Scroll til toppen

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du sidens privatpolitik